Laadpalen installateur

Laadpaal laten installeren

All-in partner voor je elektrische laadpalen

Maes Laadpalen is een erkende installateur van laadpalen voor bedrijven. Dat hebben we te danken aan meer dan 35 jaar ervaring in de elektriciteitswereld met Maes Industriële Verlichting.

We zijn gespecialiseerd in elektrische laadpalen voor bedrijven, KMO’s, aannemers, horecazaken en gemeentebesturen. Wil jij laadpalen laten installeren? Onze business developer Maxim Degroote staat voor je klaar.

Hij is steeds up-to-date met de nieuwste verandering omtrent wetgeving, fiscaliteit, keuring en alles wat komt kijken bij de installatie van jouw laadpalen.

Laadpaal merken

Bij Maes Laadpalen plaatsen we enkel A-merken. Ons assortiment bestaat uit twee merken die hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid garanderen.

Smappee_publiekelaadpaal
Eigen energiebeheersysteem
Vlekkeloze zonnepaneelintegratie
Achterliggend dashboard
Energie-efficiënt
Alfen
Dynamic Load Balancing via P1-poort van slimme meter
LED-scherm
Voor uitzonderlijk veel situaties een oplossing

Installateur laadpalen

Onze laadpalen installateurs gaan professioneel aan de slag. Ze werken flexibel, zijn ervaren en hebben een passie voor elektrische laadoplossingen. Alles wordt 100% op maat geplaatst en geconfigureerd. Ook na de plaatsing staan we klaar om je verder te helpen bij vragen of eventuele problemen.

 

Hoe werken wij?

  1. Kennismakings- en oriëntatie gesprek: onze laadpalen installateur komt tot bij jou om de mogelijkheden te analyseren en te luisteren naar jouw wensen.
  2. Situering: tijdens het kennismakingsgesprek analyseert onze laadpalen installateur de beste locatie voor jouw laadpalen.
  3. Vrijblijvende offerte op maat: na het plaatsbezoek maken we een vrijblijvende offerte op maat van je bedrijf.
  4. Installatie van je laadpalen: de installateur van Maes Laadpalen komt op de afgesproken datum tot bij jou om je laadpalen te installeren.

Publieke laadpaal laten plaatsen

Wil jij je laadpalen openbaar maken voor externe EV-chauffeurs? Dat is een slimme zet. Want zo creëer je een extra inkomstenbron. Vraag meer informatie aan onze installateurs of neem contact op.

Laadpalen installatie voor Top interieur

Elektrisch rijden kan je als bedrijf niet meer negeren.

Nu kunnen onze klanten en ons personeel hun wagen opladen bij Top Interieur.

Wij hebben 22 openbare laadpalen laten plaatsen door Maes en zijn ontzettend tevreden.

Vlotte communicatie, A-Z begeleiding en nu nog 200% fiscaal aftrekbaar. Een aanrader!

Pieter Sintobin

Zaakvoerder, Top Interieur

Alfen-laadpalen

Laadpalen laten installeren

Wil je laadpalen laten installeren aan je bedrijf? Maxim komt graag bij je langs om de mogelijkheden te analyseren en bespreken. Samen gaan we op zoek naar de ideale laadoplossing voor jouw bedrijf. 

Neem vrijblijvend contact op en plan een plaatsbezoek in.