Alfen laadpalen

Over Alfen laadpalen

Alfen werkt aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.  Alfen biedt een complete reeks aan elektrische laadpalen voor thuis, laadpalen voor bedrijven en laadpalen voor kantoren. Hun slimme laadpalen zijn er in een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten. De krachtige combinatie van Alfen’s transformatorstations, energieopslagsystemen en oplaadpunten maakt het mogelijk om je gebruik te balanceren.

Alfen is een internationale onderneming die zich bezighoudt met innovatieve producten en projecten binnen de energiewereld. In de beginjaren van het bedrijf produceerde Alfen voornamelijk schakelapparatuur. Door de jaren heen is Alfen uitgegroeid tot een belangrijke speler als het gaat om energie.

Alfen-laadpalen

Soorten laadpalen van Alfen

Eve Single pro line

EVE Single pro-line

Een compact, enkel oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijk en huiselijk gebruik. Het vermogen gaat tot 22kW.

Eve single pro-line

EVE double pro-line

Een dubbel oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor omgevingen met een hoger volume. Het vermogen gaat tot 22kW.

Twin

Twin

Een dubbel oplaadpunt met geavanceerde slimme functie ontwikkeld voor stedelijke omgevingen. Het vermogen gaat tot 22kW. 

De voordelen van een Alfen laadpaal

De laadpalen van Alfen zijn betrouwbaar, duurzaam en innovatief. Maar ze brengen nog heel wat andere voordelen met zich mee:
Dynamic Load Balancing
LED-scherm (= toekomstgericht)
Voor uitzonderlijk veel situaties een oplossing

Benieuwd welke voordelen Alfen laadpalen voor jou met zich meebrengen? Neem vrijblijvend contact op voor advies en een offerte op maat.

Hier scoort een Alfen laadpaal minder op

Momenteel heeft Alfen geen laadpalen met zonnepaneel integratie. Het product is wel in ontwikkeling en zal tegen Q1 van 2023 op de markt verschijnen.

Heb je zonnepanelen? Dan raden we je laadpalen van Smappee aan.

 

Alfen laadpalen: realisaties door Maes Laadpalen

Elektrisch rijden kan je als bedrijf niet meer negeren. Nu kunnen onze klanten en ons personeel hun wagen opladen bij Top Interieur.

Wij hebben 22 openbare laadpalen laten plaatsen door Maes en zijn ontzettend tevreden.

Vlotte communicatie, A-Z begeleiding en nu nog 200% fiscaal aftrekbaar. Een aanrader!

Pieter Sintobin

Zaakvoerder, Top interieur

Hoeveel kosten Alfen laadpalen?

De prijs van jouw Alfen laadpalen wordt berekend aan de hand van de mogelijkheden van jouw locatie. Onze prijzen en offertes zijn altijd op maat.

We komen graag langs voor een plaatsbezoek om je totaalprijs te berekenen. Volgende factoren bepalen de prijs van je laadpalen:

  • Je ondergrond (bij een zachte ondergrond moet er een extra sokkel voorzien worden).
  • Het type installatie dat je nodig hebt.
  • De gewenste laadsnelheid van je laadpalen.
  • De keuze tussen een vaste kabel of een socket.
  • De plaatsing van je laadinstallatie achter HS-cabine of een gewone meter.

Alfen LAADPALEN INSTALLATEUR

Maes Laadpalen is een erkende Alfen laadpalen installateur. Je Alfen laadpaal laten installeren door professionals? Contacteer ons voor een zorgeloze en vlotte installatie.

  • Volledige ontzorging van analyse tot na-service
  • Expert in laadpalen voor bedrijven
  • Vrijblijvend en gratis plaatsbezoek