Over ons

Laadpalen bedrijf voor professionals

Maes Laadpalen

Maes Laadpalen is een onderdeel van Maes Industriële Verlichting. Hierdoor hebben we al meer dan 35 jaar ervaring in de elektriciteitswereld.

Dankzij opleidingen en kennis, mag je ons gerust experts noemen op vlak van laadinfrastructuur. Wij blijven steeds up-to-date met de nieuwe veranderingen van laadinfrastructuur omtrent wetgeving, fiscaliteit, keuring en alles rond de installatie van jouw laadpalen.

Maes laadpalen is een laadpalen bedrijf voor kmo’s, aannemers, horecazaken en gemeentebesturen.

“Er is steeds meer aandacht voor het milieu en ook Groep Maes wil niet achterblijven. Wij worden gedreven door innovatie en dit is voor ons een logische volgende stap.

Naast de ecologische voordelen bieden laadpalen ook heel wat economische voordelen. Laadpalen zijn verhoogd fiscaal aftrekbaar en vormen een nieuwe bron van inkomsten wanneer je ze aanbiedt aan de publieke gebruiker.”

– Karin Nauwelaers

Business Unit Manager van Maes Industriële Verlichting.

Waarom een laadpalen bedrijf?

Met Maes Laadpalen ondersteunen we bedrijven die hun eigen wagenpark elektrisch willen maken of hun klanten een oplaadpunt willen aanbieden. Ook een combinatie van beide is mogelijk.

Enerzijds helpen we om de stap naar elektrisch rijden te zetten, maar anderzijds doen we je investering ook lonen.

Als betrouwbare partner verkennen we graag samen met jou de nieuwe wereld van elektrisch rijden. We werken graag een project op maat uit voor jouw bedrijf.

Onze specialisatie

Laadpalen voor bedrijven
Laadpalen voor kantoren

Deze professional koos voor Maes Laadpalen

Case: Top Interieur Zandhoven

We plaatsten  22 laadpalen op de parking van Top Interieur. Zo kunnen hun klanten makkelijk laden tijdens het shoppen.

Voor Top Interieur betekent dit een fiscaal voordelige investering. Daarnaast zorgen ze voor een extra inkomsten bron. Klanten scannen hun badge en betalen zo voor hun laadbeurt.

Elektrisch rijden kan je als bedrijf niet meer negeren.

Nu kunnen onze klanten en ons personeel hun wagen opladen bij Top Interieur.

Wij hebben 22 openbare laadpalen laten plaatsen door Maes en zijn ontzettend tevreden.

Vlotte communicatie, A-Z begeleiding en nu nog 200% fiscaal aftrekbaar. Een aanrader!

Pieter Sintobin

Zaakvoerder, Top Interieur

Maes Industriële verlichting

de fundering van ons laadpalen bedrijf

Omdat laadpalen niet enkel ecologische, maar ook economische voordelen met zich brengen, besloot Maes een laadpalen bedrijf te lanceren. Door hun stevige basis kennis en ervaring in industriële verlichting was de overstap naar elektrische laadpalen klein.

Als betrouwbare all-in partner bieden we niet enkel vrijblijvend advies, maar zorgen we ook voor de levering, installatie, configuratie en het onderhoud van je laadinfrastructuur.

Maes Industriële Verlichting