Laadpaal merken

Verdeler van A-merk laadpalen voor professionals

Bij Maes Laadpalen zetten we alles op alles als het op laadoplossingen aankomt. Daarom vind je in ons assortiment laadpalen enkel A-merken. Zo garanderen we de kwaliteit, duurzaamheid en energie-efficiëntie van jouw installatie.

Neem vrijblijvend contact op met onze laadpalen installateurs voor advies op maat. Wij adviseren je graag van merkkeuze tot installatie.

 

Laadpaal merken uit ons assortiment

Smappee_publiekelaadpaal

Smappee heeft één belangrijk doel: klanten energie en geld laten besparen door hun energieverbruik te verminderen en hun energie-efficiëntie te verbeteren.

Smappee speelt met Smappee EV Line in op de toenemende populariteit voor elektrische voertuigen en laadpalen.

De afgelopen jaren groeide het bedrijf uit tot een toonaangevende speler op het gebied van laadpalen. Smappee is de perfecte match voor het leveren van toekomstbestendige, energie-efficiënte producten en toepassingen. In ons geval laadpalen voor bedrijven en laadpalen voor kantoren.

Alfen laadpalen

Alfen werkt aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.  Alfen biedt een complete reeks aan elektrische laadpalen voor thuis, laadpalen voor bedrijven en laadpalen voor kantoren. Hun slimme laadpalen zijn er in een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten. De krachtige combinatie van Alfen’s transformatorstations, energieopslagsystemen en oplaadpunten maakt het mogelijk om je gebruik te balanceren.

Alfen is een internationale onderneming die zich bezighoudt met innovatieve producten en projecten binnen de energiewereld. In de beginjaren van het bedrijf produceerde Alfen voornamelijk schakelapparatuur. Door de jaren heen is Alfen uitgegroeid tot een belangrijke speler als het gaat om energie.

Wat is het beste laadpalen merk voor mijn bedrijf?

Om te bepalen welke laadpalen het beste aansluiten bij de noden van je bedrijf, maken onze laadpalen installateurs eerst een uitgebreide analyse. Het resultaat van deze analyse heeft niet zozeer een grote invloed op het merk, maar vooral op het type laadpaal.

Bij Maes Laadpalen raden we je dan ook nooit een specifiek merk aan. We onderzoeken tot in detail welk type, van welk merk dan ook, perfect aansluit bij jouw bedrijf

  Aan de hand van enkele vragen en de analyse van je bedrijf, stellen onze installateurs laadpalen voor. Zo krijg jij de meest geschikte laadpalen voor jouw bedrijf.

   

   

  Samen beantwoorden we de volgende vragen:

  • Welk laadvermogen heeft jouw elektrische wagen?
  • Welk laadvermogen hebben de elektrische wagens van je werknemers en klanten?
  • Ga je je laadpalen openbaar stellen voor externe elektrische chauffeurs?
  • Welke type elektriciteitsaansluiting is er voorzien?
  • Waar worden de elektrische wagens het vaakst geparkeerd?
  • Wat is je budget?

  Laadpalen van A-merken laten installeren

  De slimme keuze gemaakt om laadpalen te installeren? Dan is het belangrijk dat je kiest voor laadpalen die zijn afgestemd op de noden van jouw bedrijf. Houd rekening met het aantal elektrische wagens in je bedrijf. Ook het openstellen van je laadpalen voor derden speelt mee in je keuze. Bij Maes Laadpalen werken we samen met de beste merken die duurzaamheid garanderen.

  Neem contact op met onze professionals voor een uitgebreide analyse van je bedrijf. Afhankelijk van de noden van je bedrijf en werknemers zullen onze installateurs laadpalen aanraden van Alfen of Smappee.

  Alfen-laadpalen