Laadpaal voor kantoor

Laadpaal laten installeren op kantoor

Op kantoor je wagen opladen is een meerwaarde voor zowel werknemers als klanten. Maes specialiseert zich in de aanleg van laadpalen bij kantoren. 

We werken op basis van een technische analyse een plan uit voor jouw kantoor. Zo ben je zeker van een performante laadinfrastructuur.

Laadpaal voor bedrijven

Partner voor kantoren

Als betrouwbare all-in partner bieden we niet enkel vrijblijvend advies, en zorgen we voor de levering, installatie, configuratie en onderhoud van jouw laadinfrastructuur.

Maes Laadpalen is ontstaan uit het 35-jarige succes van Maes Industriële Verlichting. Door onze ervaring en onze stevige basis kennis was de overstap naar Maes Laadpalen uiteraard klein.

Maes laadpalen voor kantoren

Op maat

Jouw wensen worden afgestemd op jouw installatie. Wij zorgen voor de plaatsing en de configuratie.

Dienst na verkoop

Ook na de installatie staan we klaar om je verder te helpen bij vragen of eventuele problemen.

Technische analyse

Wij komen gratis op plaatsbezoek om jouw specifieke situatie in te schatten.

Investeren in laadpalen aan je kantoor

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische wagen. Daar horen ook jouw werknemers en klanten bij. Het is als bedrijf dan ook een slimme zet om te investeren in laadpalen voor je kantoor.

Extralegaal voordeel voor je werknemers

Laat je laadpalen installeren op de parking van je kantoor? Dan geef je je werknemers de mogelijkheid om hun wagen op te laden tijdens het werk. Het is dus een extralegaal voordeel voor je werknemers die kiezen voor een elektrische wagen. Je hebt zelf de keuze om je werknemers aan een goedkoper tarief te laten laden, of zelfs volledig gratis.

Extra service voor je bezoekers en klanten

Komen er klanten langs op kantoor? Dan hebben zij de mogelijkheid om hun wagen op te laden tijdens jullie meeting. Je klanten vertrekken na de meeting met een opgeladen autobatterij en een gerust hart. Dat zorgt dan weer voor meer klantentevredenheid. Zeker als je klanten wilt aantrekken die graag ecologisch verantwoorde keuzes maken.

Hoge return on investment

Door je laadpalen ook open te stellen voor externe elektrische chauffeurs, verdien je de investering nog sneller terug. Mensen zullen jou dan betalen om gebruik te mogen maken van jouw laadpalen. Vaak wordt hiervoor gewerkt met een abonnement. De werking van het abonnement is afhankelijk van het soort laadpalen dat je kiest, onze installateurs bezorgen je graag meer informatie.

Welke laadpalen moet ik kiezen voor mijn kantoor?

Als je de keuze maakt om laadpalen te laten installeren op kantoor, is het belangrijk dat je kiest voor laadpalen die zijn afgestemd op jullie noden. Houd rekening met het aantal elektrische wagens in jouw kantoor en of je je laadpaal al dan niet wil openstellen voor derden.

Bij Maes Laadpalen werken we samen met de beste merken die duurzaamheid garanderen.
Neem contact op met onze professionals voor een uitgebreide analyse van je kantoor. Afhankelijk van de noden van je kantoor en werknemers zullen onze installateurs laadpalen aanraden van Alfen of Smappee.

Elektrisch rijden is het nieuwe normaal, net als een laadpaal op kantoor

Vanaf 2026 geniet je enkel nog van belastingvoordelen als je kiest voor elektrische bedrijfswagens. Wil je de gemakken van je werknemers ondersteunen? Door laadpalen te plaatsen aan je kantoor, laden je werknemers hun wagen eenvoudig op tijdens de uren.

Hoeveel kost een laadpaal aan je kantoor?

De kostprijs voor het installeren van laadpalen op de parking of aan de voorgevel van je kantoor is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Het aantal laadpalen dat je wil laten installeren
  • Of je al dan niet een extra aansluiting nodig hebt in je meterkast
  • De keuze van installateur

Benieuwd hoeveel laadpalen zouden kosten op jouw kantoor? Contacteer ons gerust voor een inschatting.

Kostprijs laadpaal aan kantoor

De fiscale voordelen van een laadpaal op kantoor

Als bedrijf krijg je vanuit de overheid veel steun voor het installeren van laadpalen. Momenteel mag je tot 150% van je investering in elektrische laadpalen fiscaal in mindering brengen. Dit percentage geldt tot 31 augustus 2024. Deze regels zijn van toepassing in heel Vlaanderen.

Belangrijk: Deze verhoogde kostenaftrek is enkel van toepassing voor publieke laadpalen. Je geniet dus enkel van deze fiscale voordelen als je laadpalen op kantoor ook toegankelijk zijn voor derden en niet enkel voor privé gebruik.

Voor laadpalen geldt ook een verhoogde investeringsaftrek. Hier zijn wel enkele belangrijke regels voor.

Ontdek meer over:

Fiscale voordelen laadpalen op kantoor

Laadpalen op kantoor: Top interieur was je voor.

Elektrisch rijden kan je als bedrijf niet meer negeren.

Nu kunnen onze klanten en ons personeel hun wagen opladen bij Top Interieur.

Wij hebben 22 openbare laadpalen laten plaatsen door Maes en zijn ontzettend tevreden.

Vlotte communicatie, A-Z begeleiding en nu nog 200% fiscaal aftrekbaar. Een aanrader!

Pieter Sintobin

Zaakvoerder, Top Interieur

Laadinfrastructuur aan kantoor case

Laadpalen voor je kantoor nodig?

Bij Groep Maes zijn we ons steeds meer bewust van de maatschappelijke relevantie van elektrische wagens. Als onderdeel van Maes Industriële Verlichting kan je bij Maes Laadpalen rekenen op onze vertrouwde service, kwaliteit en flexibiliteit.

Laadpalen laten installeren aan je bedrijf? Onze experts komen graag langs voor een technische analyse. Zo installeren we jouw laadpalen 100% op maat.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor de installatie van je laadpalen.

Laadpaal op kantoor laten plaatsen