Laadpalen installeren voor bedrijven

Waarom laadpalen installeren voor zakelijk gebruik?

Als bedrijfsleider heb jij het vast en zeker al opgemerkt. Steeds meer mensen rijden elektrisch. Daar horen ook jouw werknemers en klanten bij. Door laadpalen te installeren aan je bedrijf of kantoor, bied je een extra klantenservice. Tijdens een bezoek aan jouw bedrijf of kantoor kunnen klanten hun elektrische wagen opladen. Zo vertrekken ze na afloop met een gerust hart en een opgeladen autobatterij.

Ook voor je werknemers zijn laadpalen aan je bedrijf of kantoor heel interessant. Door ze vrij toegankelijk te maken voor je werknemers, laden ze hun elektrische wagen op tijdens de werkuren.

Twijfel je nog om een laadpaal te installeren? Kijk dan zeker ook even naar de Return On Investement van laadpalen. Deze ligt namelijk héél hoog. Kies je voor publieke laadpalen? Dan geniet je van enorm veel fiscale voordelen en creëer je een extra inkomstenbron.

Laadpaal installeren in 5 stappen

Laat je een laadpaal installeren door Maes laadpalen? Dan komen we eerst tot bij jou om een uitgebreide analyse te maken van je bedrijf. Zo ontdekken we welk type laadpaal voldoet aan jouw behoeften én die van je werknemers en klanten. Op basis van de analyse, raden wij je laadpalen aan van Smappee of Alfen.

Als het type vastligt, leggen we onze agenda’s naast elkaar om een datum vast te leggen voor de installatie van je laadpalen.

Op de afgesproken dag komt onze laadpalen installateur tot bij jou voor de installatie van je laadpalen. De installateur zal eerst je meterkast voorbereiden en gleuven graven en boren. Daarna wordt je nieuwe laadinfrastructuur geïnstalleerd, geactiveerd en getest.

De installateur legt de werking en het gebruik van je nieuwe laadpaal/laadpalen tot in detail aan je uit.

Gaat er toch nog iets mis? Dan komt je laadpalen installateur zo snel mogelijk tot bij jou voor onderhoud en herstelling.

Stappenplan laadpaal installeren

  1. Uitgebreide analyse van de noden van jouw bedrijf
  2. Keuze van merk en type laadpaal/laadpalen
  3. Installatie door professionele laadpalen installateurs van Maes laadpalen
  4. Gedetailleerde uitleg over de werking en het gebruik
  5. Altijd bereikbaar voor onderhoud en herstelling indien nodig

De installatie van je laadpalen voorbereiden

Als je laadpalen laat installeren door Maes Laadpalen, ontzorgen wij jou van A tot Z. Jij moet zelf enkele kleine zaken voorbereiden om de installatie zo vlot mogelijk te laten verlopen:

  • Zorg ervoor dat er iemand fysiek aanwezig is op de dag van de installatie om onze installateur te ontvangen.
  • Maak de ruimtes waar er gegraven en geboord moeten worden vrij.
  • Zorg ervoor dat je meterkast makkelijk toegankelijk is voor onze installateur.

Enkele dagen voor onze afspraak contacteren wij je om de laatste details te bespreken.

Voordelen van een laadpaal professioneel laten installeren

Laadpalen bieden een enorme meerwaarde voor je bedrijf, zeker als ze 100% op maat geïnstalleerd zijn. Als je een laadpaal/laadpalen laat installeren door Maes Laadpalen, mag je rekenen op een professionele aanpak. Onze focus ligt op jou en de noden van je bedrijf, altijd.

Wil je genieten van de fiscale voordelen van laadpalen? Dan moet je laadinfrastructuur geplaatst worden door  een erkend installateur en publiek toegankelijk zijn voor derden. Dit is ook iets dat enkel een erkend installateur kan configureren in de back-end van je laadpalen.

Laadpaal voor zakelijk gebruik

installatie door Maes laadpalen

Als betrouwbare all-in partner bieden we niet enkel vrijblijvend advies, maar zorgen we ook voor de levering, installatie, configuratie en onderhoud van jouw laadinfrastructuur.

Maes Laadpalen is ontstaan uit het 35-jarige succes van Maes Industriële Verlichting. Door onze ervaring en onze stevige basis kennis was de overstap naar Maes Laadpalen uiteraard klein.

Op maat

Jouw installatie wordt afgestemd op jouw wensen. Wij zorgen voor de plaatsing en de configuratie.

Dienst na verkoop

Ook na de installatie staan we klaar om je verder te helpen bij vragen of eventuele problemen.

Technische analyse

Wij komen gratis op plaatsbezoek om jouw specifieke situatie in te schatten.

Jouw laadpalen laten installeren door Maes Laadpalen? Top interieur was je voor.

Elektrisch rijden kan je als bedrijf niet meer negeren.

Nu kunnen onze klanten en ons personeel hun wagen opladen bij Top Interieur.

Wij hebben 22 openbare laadpalen laten plaatsen door Maes en zijn ontzettend tevreden.

Vlotte communicatie, A-Z begeleiding en nu nog 200% fiscaal aftrekbaar. Een aanrader!

Pieter Sintobin

Zaakvoerder, Top Interieur

Laadpalen installeren aan je bedrijf

Bij Groep Maes zijn we ons steeds meer bewust van de maatschappelijke relevantie van elektrische wagens. Als onderdeel van Maes Industriële Verlichting kan je bij Maes Laadpalen rekenen op onze vertrouwde service, kwaliteit en flexibiliteit.

Laadpalen laten installeren aan je bedrijf? Onze experts komen graag langs voor een technische analyse. Zo installeren we jouw laadpalen 100% op maat.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor de installatie van je laadpalen.