Laadpalen installateur

Laadpalen installateur voor bedrijven

All-in partner voor je elektrische laadpalen

De belastingen, de planeet, zelfs je eigen kinderen: vanuit alle hoeken krijg je te horen dat je beter overschakelt op elektrische bedrijfswagens. Efficiënte laadinfrastructuur is daarbij essentieel.

Maakt ook jouw wagenpark de overstap naar de toekomst? Maes Laadpalen helpt je (elektrisch) op weg. Neem contact op met onze business developer Maxim Degroote voor alle vragen over de installatie van jouw laadpalen.

Laadpalen plaatsen verplicht

Waarom kies je best voor een erkende laadpalen installateur?

Voor de installatie van jouw laadstation doe je best beroep op een erkende installateur. Een laadpaal is namelijk een complex technologisch product. Het vraagt dan ook heel wat ervaring en kennis om hem correct te plaatsen. Ervaring en kennis die een professionele laadpalen installateur zoals Maes Laadpalen in overvloed heeft. Bovendien geniet je van deze voordelen:

Advies op maat

Maes Laadpalen voorziet een laadstation afgestemd op jouw laadcapaciteit, jouw laadvermogen en jouw elektrische installatie. Bovendien zoeken en vinden we samen de ideale locatie voor jouw laadpalen.

Kwaliteit op elk onderdeel

Niet alleen je laadpaal zelf, ook extra materialen zoals kabels en zekeringen voorzien we enkel in de beste kwaliteit.

Correcte en efficiënte plaatsing

Je meterkast aanpassen, de mogelijkheid voor extra aansluitingen voorzien en tegelijk rekening houden met de risico’s die werken met hoge spanning met zich meebrengt? Fluitje van een cent voor onze installateurs. Jij geniet van een optimale en snelle plaatsing.

Geen zorgen over de nazorg

Ook de nieuwe keuring van je elektrische installatie en snelle oplossingen bij storingen of defecten nemen we van je over. Jij hoeft alleen te pluggen en te ontpluggen.

Fiscaal interessanter

Je bent verplicht om je laadpaal te laten installeren door een erkend installateur om te genieten van het belastingvoordeel.

Alfen-laadpalen

Onze laadpalen installateurs zijn gespecialiseerd in A-merken

Op zoek naar een betrouwbare laadpaal? Maes Laadpalen installeert enkel A-merken. Zo ben jij zeker van de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en energie-efficiëntie. Bovendien zijn we een Smappee installateur. Ontdek al onze laadpalen merken.

Smappee_publiekelaadpaal
Eigen energiebeheersysteem
Vlekkeloze zonnepaneelintegratie
Achterliggend dashboard
Energie-efficiënt
Alfen
Dynamic Load Balancing via P1-poort van slimme meter
LED-scherm
Voor uitzonderlijk veel situaties een oplossing
Duurtijd easee laadpaal laten installeren

Hoeveel kost laadpalen laten installeren?

Maakt de elektrische wagen steeds meer opgang op jouw bedrijfsparking? Dan is het hoog tijd om een erkend laadpaal installateur te contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat. Een overweging die zeker moet meespelen in je beslissing, is de kostprijs voor het laten installeren van laadpalen. Die is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Het aantal laadpalen dat je laat installeren en de locatie
  • Of je al dan niet een extra aansluiting nodig hebt in je meterkast
  • Jouw keuze van installateur (onze suggestie: Maes Laadpalen, natuurlijk!)

De perfecte laadpaal voor jouw onderneming

Het blijft interessant om te investeren in laadpalen voor jouw bedrijf. Je biedt een extra service aan je klanten en je medewerkers, je helpt ons wagenpark te verduurzamen en onderweg pik je nog een graantje mee. Maar er zijn heel wat soorten laadpalen, elk met hun eigen, specifieke toepassing. Welke laadpaal je best laat installeren? Daarvoor zoeken we samen het antwoord op deze vragen.

AC of DC laadpalen?

Laden met wisselstroom (AC) van het elektriciteitsnetwerk duurt langer, maar ‘snelladers’ die gelijkstroom (DC) leveren zijn groter, duurder en meer belastend. Extra voordeel van AC-laders: ze vragen weinig tot geen onderhoud.

Standaard of slimme laadpalen?

Je kiest best voor slimme laadpalen die verbonden zijn met het internet. Ze maken efficiënter gebruik van het elektriciteitsnetwerk door rekening te houden met randverbruik en de koppeling met zonnepanelen. Zo bespaar je op energiekosten en CO2-uitstoot.

Wandlader of laadstation?

Plaats je je lader tegen de muur of op een losstaande paal? Het antwoord is vooral afhankelijk van jouw werkomgeving.

Publieke of besloten laadpalen?

Laadpalen die toegankelijk zijn voor derden, zoals klanten, hebben een hoge ROI en zijn nog tot en met 31 augustus 2024 fiscaal aftrekbaar. Waarschijnlijk verlaagt daarna de kostenaftrek, die nu nog 150% is. Dat maakt ze interessanter dan een laadstation exclusief voor je medewerkers.

Laadpalen installateur in Antwerpen

Maes Laadpalen maakt deel uit van Maes Industriële Verlichting, dat meer dan 35 jaar ervaring heeft in de elektriciteitswereld. Dankzij de kennis die we opbouwden en de opleidingen die we volgden, zijn we vandaag experts op vlak van laadinfrastructuur.

Onze klanten zijn onder meer kmo’s, horecazaken, aannemers en verenigingen. Zij maken hun wagenpark elektrisch, bieden hun klanten een oplaadpunt of combineren beide. Maes Laadpalen is dan ook jouw betrouwbare partner voor laadpalen en alles errond, zoals wetgeving, fiscaliteit en keuringen.

Onze kantoren bevinden zich in Pulle, een deelgemeente van Zandhoven in de provincie Antwerpen. Contacteer ons met jouw vraag.

Contacteer ons om laadpalen te plaatsen
Laadpaal laten plaatsen

Maes Laadpalen, jouw professionele laadpalen installateur

Voor jouw nieuwe laadpaalinfrastructuur vertrouw je op Maes Laadpalen, erkend installateur van laadpalen voor bedrijven, horecazaken en verenigingen. Want beroep doen op Maes Laadpalen, dat is genieten van meer dan 35 jaar ervaring in de elektriciteitswereld met Maes Industriële Verlichting.

Onze professionele en ervaren installateurs zijn gepassioneerd door elektrische laadoplossingen. Jouw installatie wordt 100% op maat geplaatst en geconfigureerd. Ook nadien reken je op Maes Laadpalen voor hulp bij vragen of eventuele problemen.

Zo gaan onze laadpalen installateurs aan de slag

  1. Kennismakings- en oriëntatiegesprek: we komen tot bij jou om de mogelijkheden te analyseren en te luisteren naar jouw wensen.
  2. Situering: tijdens het kennismakingsgesprek zoeken we samen de beste locatie voor jouw laadpalen.
  3. Vrijblijvende offerte op maat: na het plaatsbezoek maken we een vrijblijvende offerte op maat van jouw bedrijf.
  4. Installatie van je laadpalen: de installateur van Maes Laadpalen komt op de afgesproken datum tot bij jou om je gloednieuwe laadpalen te installeren.

Wat anderen zeggen over onze laadpalen installateurs

Elektrisch rijden kan je als bedrijf niet meer negeren.

Nu kunnen onze klanten en ons personeel hun wagen opladen bij Top Interieur.

Wij hebben 22 openbare laadpalen laten plaatsen door Maes en zijn ontzettend tevreden.

Vlotte communicatie, A-Z begeleiding en nu nog 200% fiscaal aftrekbaar. Een aanrader!

Pieter Sintobin

Zaakvoerder, Top Interieur

Alfen-laadpalen

Laadpalen installateur nodig?

Klaar om laadpalen te laten installeren aan je bedrijf? Onze business developer Maxim komt graag bij je langs om de mogelijkheden te analyseren en bespreken. Samen vinden we de ideale laadoplossing voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op en plan een plaatsbezoek in.

Laadpalen installateur: FAQ’s

Wat moet ik in orde brengen voor de laadpaal installateur aan de slag kan?

Helemaal niets.

Maes Laadpalen neemt namelijk al het werk op zich. We bieden in onze offerte aan om alle voorbereidende werken zelf uit te voeren. Denk aan boringen, grondwerken, kabels trekken… Zo hoef jij je geen zorgen te maken over alle voorbereidingen. Uiteraard heb je wel steeds de mogelijkheid om aan te geven dat de voorzieningen al klaarliggen of dat je de werken liever zelf uitvoert.

Er is iets mis met mijn laadpaal, wat nu?

Ook na de installatie staat jouw laadpalen installateur nog voor je klaar. Jouw laadpalen draaien onverstoorbaar verder. Doen er zich toch problemen voor, gebruik dan het customer service nummer om de klantendienst te contacteren. Zij helpen je vanop afstand verder. Als zij er niet in slagen om het probleem op te lossen, komt onze professionele laadpalen installateur met plezier ter plaatse.